Την Δευτέρα 21 Μα'ί'ου στις 9 μ.μ. ο Δήμος Λαρισαίων και ο Σύλλογος Παλαιμάχων της Α.Ε.Λ. ετοιμάζουν επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 30 ετών από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων συνεχίζοντας τις δράσεις της σε θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά και περιβαλλοντικά σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Tην θερμή στήριξη του Δήμου Λαρισαίων στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Βετεράνων της ΑΕΛ για τη διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η Ερασιτεχνική αθλητική ομάδα τάβλι Λάρισας διοργανώνει συνάντηση - γνωριμία με το αγωνιστικό τάβλι στο Μύλο του Παππά.

Φέτος το αγωνιστικό διήμερο του ''FAETHON OLYMPUS MARATHON'' θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Ιουλίου 2018. Θα διεξαχθούν και οι τρείς αγώνες υψηλών προδιαγραφών του αγωνιστικού διημέρου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), είναι ιδρυτικό μέλος της Α΄ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) και έχει αναγνωρισθεί από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).

Η Hellas canyon, διοργανώνει τριήμερο καταβάσεων φαραγγιών, στον Κίσσαβο και στον Όλυμπο. Μπορείτε να συνδυάσετε δραστηριότητα και διακοπές, αφού ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι.