Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη της Λάρισας ττο Σάββατο 24 Μαρτίου, όπου περισσότεροι από 5.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης (5χλμ, 3χλμ. και παιδιών) και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η Ερασιτεχνική αθλητική ομάδα τάβλι Λάρισας διοργανώνει συνάντηση - γνωριμία με το αγωνιστικό τάβλι στο Μύλο του Παππά.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), είναι ιδρυτικό μέλος της Α΄ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) και έχει αναγνωρισθεί από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 απόγευμα ο Σύλλογος Φίλων Δάσους Κουρί, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού.

Το Επιτυχημένο Enduro Ραψάνη – Ολύμπου μεταφέρεται στη Καλιπεύκη και μετατρέπεται απο Μονοήμερο σε Διήμερο.Η διαδρομή: Η Εκκίνηση και ο τερματισμός γίνεται στον ξενώνα Ασκούρι στην Καλλιπεύκη.