Γίνε Μέλος του "Αθλητικού Όμιλου Ξυλορακέτας Λάρισας"

Άθληση
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), είναι ιδρυτικό μέλος της Α΄ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) και έχει αναγνωρισθεί από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).

Έχουν υποβληθεί για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), με αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αφορά στη χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του Σωματείου μας, για το αγώνισμα Beach racket (ξυλορακέτας).

Σκοπός του Σωματείου είναι να προσεγγίσει όλο και περισσότερο φίλους μικρούς και μεγάλους, που τους αρέσει η ξυλορακέτα της παραλίας, με στόχο τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας τους (καθώς είναι ένα αερόβιο άθλημα), τη ψυχαγωγία τους, τη σύσφιξη των φιλικών δεσμών μεταξύ των μελών και των αθλητών του, που μοιράζονται την αγάπη για το άθλημα της ξυλορακέτας. Επίσης με τη συστηματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των αθλητικών δυνατοτήτων, όσοι επιθυμούν, να μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες.

omilos xyloraketaw larisas eggrafi

Οι στόχοι τους είναι:

Η μαζικοποίηση του αθλήματος ώστε κάθε συμπολίτης μας να έχει την ευκαιρία να αθληθεί και να μάθει οργανωμένα και σε σωστές βάσεις το άθλημα.
Η ανάπτυξη νέων ταλέντων, μέσα από τα Σχολεία και η αγωνιστική του ανάδειξη μέσα από την συμμετοχή του στα Τοπικά, Περιφερειακά ή Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Τουρνουά της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας.
Το κύριο μέλημα του Ομίλου μας είναι να προσφέρει κοινωνικό έργο στη περιοχή μας και ο κύριος στόχος του η δημιουργία τμημάτων υποδομής.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Για την εγγραφή νέων μελών που αγαπούν την ρακέτα παραλίας, απαιτείται αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/νης απευθυνόμενη προς το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Αθλητικού Σωματείου μας, σύμφωνα με τα εδ. 5.1.1. και 5.1.2. του άρθρου 5, καταστατικού του Α.Ο.Ξ. Λάρισας. Η αίτηση θα συμπληρώνεται σε έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν. 1599/1986.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε χειρόγραφη την αίτηση εγγραφής στο Αθλητικό Σωματείο. Υπάρχει σε μορφή Microsoft Word (doc format) και σε Adobe Acrobat (pdf format). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να "κατεβάσουν" το έντυπο της αίτησης στον υπολογιστή τους και να το αποστείλουν συμπληρωμένο στην διεύθυνση του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, μέσω ταχυδρομείου ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Περισσότερα για τις εγγραφές εδώ: https://aoxlarisas.gr/epikoinonia-sillogou/entypa.html