Αποκλειστική συνέντευξη της Λαρισαίας Miss Hellas 2017 ~ Θεοδώρας Σούκια στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo & Video)

Συνεντεύξεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Συναντήσαμε την Λαρισαία Miss Hellas 2017 & Miss Intercontinental Greece 2017 Θεοδώρα Σούκια στο backstage του Dare fashion show την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στο πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο.

Λίγο πριν την έναρξη της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Πενθεσίλεια και έτσι ανάλογα με το χρόνο που διέθετε η Miss Hellas της αποσπάσαμε 5 - 6 ερωτήσεις για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε για ευνόητους λόγους και να την δείτε στο event.

Η θεοδώρα είναι 25 χρονών, κατάγεται από τη Λάρισα και ήταν υποψήφια του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού ομορφιάς το 2016 όταν και αναδείχθηκε Β' Μις Θεσσαλία.soukia 2

Έχει σπουδάσει Δασολογία και Φυσικό Περιβάλλον στο ΑΠΘ & Erasmus στο Mendel University of Brno.

Τα ενδιαφέροντά της είναι το Θέατρο, γυμναστική, ορειβασία και ιππασία.

Λατρεύει τα ζώα, με αδυναμία στα άλογα, τα οποία έχει μάθει να ιππεύει από νεαρή ηλικία. Το δάσος για εκείνη είναι το δεύτερο σπίτι της, εκεί βρίσκει την ηρεμία της. Αν και γεννημένη χειμώνα, αγαπάει το καλοκαίρι, γιατί είναι η εποχή που περνά τον πιο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της λόγω διακοπών. Τα ταξίδια είναι η αδυναμία της και θέλει να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη.

Πάμε να δούμε τι μας είπε λίγη ώρα πριν την έναρξη του φανταχτερού fashion show!

soukia 1