Συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στο Θέατρο Περοκέ (Photo&Video)

Συνεντεύξεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αρχές του έτους επισκεφτήκαμε το Θέατρο "Περοκέ" . Η συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή είχε ορισθεί για τις 6:30 το απόγευμα. Για αρκετή ώρα βρισκόμασταν σε κατάσταση αναμονής.

 

Η αυλαία για την σεζόν στο Θέατρο "Περοκέ" έγινε στις 25 Δεκέμβρη και ο φόρτος εργασίας του Μάρκου τις Κυριακές υπήρξε ογκώδης.

Από το πρωί είχε αντεπεξέλθει σε 2 διαφορετικές παραστάσεις "Ο Ζυμαρούλης" που είναι κάθε Κυριακή στις 11πμ και "S.O.S.E. τον Πλανήτη" στις 3μμ .
Σκεφτήκαμε πως θα είναι αρκετά κουρασμένος στην συνέντευξη που θα μας έδινε μιας και σε μια ώρα ξεκινούσε την τρίτη παράσταση ,το γνωστό σε όλους "Δείπνο Ηλιθίων".

Μας παρέλαβε ο μάνατζερ του Κου Σεφερλή και μας κατεύθυνε προς το μπαρ του θεάτρου,ενημερωθήκαμε για τις υποχρεώσεις του και μείναμε να απολαύσουμε έναν καφέ.
Εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι στην ευγένεια που είχανε οι συνάδελφοι και συνεργάτες του ,από το μπαρ,το ταμείο ,τους ηθοποιούς,τον μάνατζερ ήταν όλοι φιλικοί,ευπρόσδεκτοι,ανθρώπινοι και με σεβασμό.

Μιας και ο χρόνος περνούσε και δεν θέλαμε να γίνουμε πιεστικοί ως προς την ώρα συνάντησης μας ,γιατί ούτως ή άλλος το απόγευμα μας ήταν αφιερωμένο σε αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτό το χρόνο με ότι συνεπάγεται από τον Μάρκο.

Η ώρα είχε πάει μια τα μεσάνυχτα και ο Μάρκος υπόγραφε αυτόγραφα ,ύστερα απο 4 ώρες που διήρκεσε η παράσταση.

Στην συνέχεια περάσαμε στο καμαρίνι του, στήσαμε τον εξοπλισμό μας και σε συνεργασία με τον μάνατζερ του αφού ετοιμαστήκαμε και ενημερώθηκε ,ήρθε .

Το πρώτο πράγμα που νιώσαμε ήταν δέος ,ήταν φιλικός, σοβαρός και δεν έδειχνε καθόλου την κούρασή του. Το μόνο που μας ρώτησε είναι "Να βγω με τα ρούχα του θεάτρου?".

Η απόφαση ήταν επιλογή του.

Η συνέντευξη διήρκεσε 50 λεπτά ,εδώ σας παραθέτω ένα κομμάτι της συνέντευξη,καθώς έγκειτε σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

seferlis kouletsiouseferlis kouletsiou

 

 

Θέατρο Περοκέ: Οδυσσέως 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο

Τηλέφωνο: 210 524 0040 & 210 523 2132