Η συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Photo&Video)

Συνεντεύξεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας από τους πρώτους "Διασκεδαστές" που έχει υπάρξει στις Ελληνικές πίστες τις τελευταίες δεκαετίες και είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους Έλληνες τους εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Έχει δισκογραφικά περισσότερους από 40 δίσκους, από τους οποίους οι 27 είναι προσωπικοί, ενώ μετράει πλήθος πλατινένιων και χρυσών δίσκων που το σύνολο των πωλήσεων των δίσκων και των CD του υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 4.000.000!

Δεν υπάρχει γωνιά της γης λοιπόν με ελληνική κοινότητα στην οποία να μην έχει τραγουδήσει, και αυτό είναι η απόδειξη το πόσο αγαπητός είναι απ' όλο το κόσμο.

Αυτό το διάστημα τον βρίσκουμε να κάνει δυναμική επιστροφή δισκογραφικά με ένα καινούριο επερχόμενο Album με τίτλο "Ελεύθερος και Ωραίος", ενώ στις 24 Απρίλη 2017 κυκλοφόρησε ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ σέ ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Νάζη με τίτλο "Πωπωπω" σε στίχους Χριστόδουλος Σιγανός & Valentino, ενώ την μουσική υπογράφει ο Χριστόδουλος Σιγανός.

Πάμε να ακούσουμε τι αποκάλυψε στο larissorama.gr για τα επαγγελματικά σχέδια του, την τωρινή ζωή του, την κόρη του Κόνι και τα δισκογραφικά του βήματα στο βίντεο που ακολουθεί.

pantazis kouletsioupantazis kouletsiou                                                      Λευτέρης Πανταζής 2017®