Η συνέντευξη του Γιάννη Καλλιμάνη στην Νικολέτα Κουλέτσιου

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 διοργανώθηκε στο Μύλο 1927 ένα από τα μεγαλύτερα επετειακά Disco events με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τα 40 χρόνια επί σκηνής του γνωστου DJ Γιάννη Καλλιμάνη.

Από αυτό το μεγάλο πάρτι που έγινε για πρώτη φορά στα νυχτερινά δρώμενα της Λάρισας δεν θα μπορούσαν να λείπουν σπουδαίες και μεγάλες προσωπικότητες της πόλης όπως γιατροί, δικηγόροι και επιχειρηματίες, DJ' s που συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Καλλιμάνηεκείνο το βράδυ όπως ο Λάμπρος Μπλέκος, ο Nίκος Λεβαντής από Βόλο, ο Λευτέρης Χασιώτης & ο Γιώργος Κυριάκου αλλά και disco χορευτές όπως ο Costas Asteriou και ο Chris Crystal με την δυναμική τους παρουσία να χορεύουν γνήσιες Ντισκο φιγούρες ερχόμενες απο σχολές χορού της Ευρώπης και της Αμερικής Ν.Υορκης Studio 54 από όπου και γεννηθηκε η Ντισκο, αλλά και τη συμμετοχή της σχολής χορού Λάρισας Burn the floor ενώ την παρουσίαση επιμελήθηκε ο Άκυς Μητσούλης.

Ένα φανταχτερό και παράλληλα "πλούσιο" event με κεντρικό χαρακτήρα της εκδήλωσης να είναι τα έσοδα που δόθηκαν στην Αντικαρκινική εταιρία παράρτημα Λάρισας.

Για όλα αυτά μας μιλάει ο Γιάννης Καλλιμάνης μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στο larissorama.gr.

Συγχαρητήρια και εις ανώτερα των 40 χρόνων, πάντα τέτοιες εκδηλώσεις Γιάννη Καλλιμάνη!

Other Videos

Other Videos

Ο Μάγος Σανκάρα ~ Sankara γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην τέχνη της ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαίσθησης.

Λίγο πριν την έναρξη της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Πενθεσίλεια και έτσι ανάλογα με το χρόνο που διέθετε η Miss Hellas της αποσπάσαμε 5 - 6 ερωτήσεις για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε για ευνόητους λόγους και να την δείτε στο event.

Ο Βασίλης Πιπέρης το αγαπημένο πρόσωπο των "Α.Μ.Α.Ν τα καθάρματα" Αντώνη Κανάκη, Σωτήρη Καλυβάτση, Αντώνη Παραρά & Γιάννη Σερβετά και ο επί χρόνια μπασίστας σε πολλά νυχτερινά κέντρα μας αποκαλύπτει πολλές πτυχές του εαυτού του που δεν είχαμε ποτέ την τύχη να γνωρίσουμε.