28
Τρι, Σεπ
38 New Articles

Top Stories

Το άλλοτε διαχρονικό «Το μπαράκι του Μύλου», που λειτουργεί από το 2013 στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παπά, επί της Γεωργιάδου 53, με μια χθεσινή ανακοίνωσή του στο facebook φαίνεται να κατεβάζει ρολά. 

Για τα βαφτίσια, τον αρραβώνα, τον γάμο, για κάθε είδους δεξίωση και κοινωνική εκδήλωση ένας υπέροχος καλοκαιρινός χώρος είναι αυτός του ''Η πλατεία μας'' στην όμορφη πλατεία της Νεάπολης.

Σε Χώρο Μνήμης και Ιστορίας διαμορφώνεται το ιστορικό παλιό Κοιμητήριο της Λάρισας στην οδό Φαρσάλων.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Interactive Light Designs παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την

Για την δεξίωση της βάφτισης, του αρραβώνα, του γάμου η επιλογή του ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΥ είναι μια εγγυημένη λύση.

Σε συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Μανώλη Ντάσκα προσθέσαμε στο Λαρισόραμα μία νέα ενότητα, που σίγουρα έλειπε.

Νέα δημόσια τοιχογραφία υπάρχει στην πόλη μας με τίτλο «Σύνθεσις -‘21» (Πόλις) αφιερωμένη στον Αγήνορα Αστεριάδη, με βάση τον εμβληματικό του πίνακα ''Πολιτεία''.

Βραβείο γα το αυτοφωτιζόμενο κατάστρωμα της γέφυρα των Κρηνiδων Νυμφών, στον Πηνειό, απέσπασε ο Δήμος Λαρισαίων στο πλαίσιο της διοργάνωσης Best c;ity awards 2020.

Σε ένα μεγάλο γραμμικό πάρκο από την ΔΕΥΑΛ μέχρι και τον κυκλικό κόμβο της Νέας Σμύρνης, θα μετατραπεί η παρόχθια περιοχή της εσωτερικής κοίτης του Πηνειού, με στόχο την περαιτέρω

Αυτό είναι ένα ιστορικό video για την διασκέδαση στην Λάρισα. Από τα δυο μαγαζιά του Βασίλη Σταμούλη, του άρχοντα της διασκέδασης στην πόλη, Studio 53 και Biberon.

Ο αρχιτέκτονας Ερνέστο Τσίλλερ, η γνωριμία με τον Ερρίκο Σλήμαν, ο Γεώργιος Κατσίγρας και τα έπιπλα Σλήμαν στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Όταν λέμε James Bond, τον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Βρετανός συγγραφέας Ian Fleming, βασικά σκεφτόμαστε τον Sean Connery.