Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 64χρονος μουσικός υπέστη ανακοπή καρδιάς.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1, ο μουσικός βρισκόταν στο σπίτι του όταν υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει.

Στις αρχές του Δεκέμβρη ο 64χρονος μουσικός είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια εμφάνισής του.
Ο «Τζιμάκος» ήταν τραγουδοποιός, ηθοποιός και γνωστός για την εύστοχη σάτιρά του και τους καυστικούς και ταυτοχρόνως επαναστατικούς στίχους του.

*CNN greece

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΜΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ο Τζίμης Πανούσης και το ροκ κουαρτέτο "Πεταμένα λεφτά" βρέθηκαν στην Λάρισα πριν ένα χρόνο για να παρουσιάσουν το δράμα εποχής "Mouniall".

O "Τζιμάκος", όπως τον αποκαλεί ο περισσότερος κόσμος που τον αγαπάει, o οποίος έχει μακρά πορεία στη μουσική, έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και με τον κινηματογράφο, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του και στο συγγραφικό χώρο, με έξι βιβλία που έκαναν αίσθηση.

Βασικό χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής του διαδρομής, είναι η σατυρική διάθεση και το χιούμορ του, απέναντι στα κακώς κείμενα.

Πάμε να παρακολουθήσουμε μια προς μια τις καυστικές απαντήσεις που μας έδωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

tzimis nikoleta 1

tzimis kouarteto petamena lefta

Ο Τζίμης Πανούσης και το κουαρτέτο "Πεταμένα λεφτά"

tzimis nikoleta 1                     Τζίμης Πανούσης 2017®