28
Πεμ, Μαρ
35 New Articles

‘’Η πλατεία μας’’: Ψητά σούβλας - σχάρας χειροποίητα στην πλ. Νεάπολης

Παρουσιάσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

''Η πλατεία μας'' σημαίνει πάμε πλατεία, πάμε στην Νεάπολη. Για ψητά σούβλας και σχάρας. Προορισμός για καλό φαγητό σε ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική.

 

Με λαχταριστά κεμπάπ στη σούβλα, καλό κρασάκι και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Γιατί το στέκι το φτιάχνουν οι φίλοι...

Ψητά σούβλας - σχάρας χειροποίητα και πιο νόστιμα....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

soybles 96165 n

piato 11 n

Τι ξεχωρίζεις εδώ;
Θα πας, αν λατρεύεις τα ψητά σούβλας, κεμπάπ, αρνάκι, κοκορέτσι. Ξεχωρίσαμε από την αρχή τα κεμπάπ κοτόπουλο – χοιρινό - πρόβειο. Το απόγειο της κουζίνας βέβαια είναι το πρόβειο, που ζαλίζει με την νοστιμιά του και θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα οι καλοφαγάδες.
Ξεχωρίζουν βέβαια επίσης το αρνί σούβλας και το κοκορέτσι, που πρέπει να τα δοκιμάσετε. Και οπωσδήποτε τα καραμελωμένα rips που είναι στο μενού 3 φορές την εβδομάδα.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε και όλο το μενού με τον κατάλογο των φαγητών. Οι τιμές είναι για το delivery.

plateia entypo

πλατεια εντυπο2967981 n

Tις γεύσεις του τις απολαμβάνετε ΚΑΙ DELIVERY με τιμές ασυναγώνιστες και με αδιαπραγμάτευτη την εξαιρετική ποιότητα. Ενδεικτικά : κεμπάπ κοτόπουλο με 13 ευρώ το κιλό, χοιρινό με 19 ευρώ το κιλό και το απίθανο πρόβειο με 20 ευρώ το κιλό, τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
ΚΑΙ Η ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΙΜΗ!!! Σουβλάκι χειροποίητο μόνο 1,30 ευρώ!!!
Επίσης όλα τα τεμάχια (σουβλάκι, μπιφτέκι, πανσετάκια τεράστια, λουκάνικο κλπ.) μπορείτε να τα δοκιμάσετε και τυλιχτά σε πίτα. Επίσης σε πίτα και κεμπάπ χοιρινό!!!

soyblakia 6526 n

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα!!! Τα κρέατα τεμαχίζονται στο κατάστημα, μαρινάρονται και είναι έτοιμα για ψήσιμο. Τα ορεκτικά επίσης φτιάχνονται στην κουζίνα του. Το τζατζίκι που αγαπάτε χειροποίητο επίσης!!!

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ την εκπληκτική δική τους σος, που απογειώνει απίστευτα την γεύση των ψητών!!! Αν δοκιμάσεις, θα ζητάς και θα ξαναζητάς!!!
Και αφού χαθείτε στις νοστιμιές των ψητών, θα κλείσετε με περισσή απόλαυση με το χειροποίητο επίσης επιδόρπιο. Θα έρθει στο τραπέζι σας προφιτερόλ ή ατομικό banoffee ή λουκουμάδες ή σοκολατόπιτα. Να σας δω, πως θα σηκωθείτε μετά από το τραπέζι!!!

plateia 2

plateia 2

plateia 2

plateia 2

 

profiterol 1360 o

Οι χώροι:
Υπάρχει η αίθουσα και το εξαιρετικό πατάρι με παραδοσιακή διακόσμηση. Στην πλατεία της Νεάπολης υπάρχει επίσης η κλειστή θερμαινόμενη αίθουσα. Άνοιξη και καλοκαίρι ο χώρος ανοίγει και τραπεζάκια απλώνονται και στο γρασίδι της πλατείας.

Στην χειμωνιάτικη αίθουσα μα και στην θερμαινόμενη αίθουσα της πλατείας υπάρχουν γιγαντοοθόνες, στις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες, απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Στις αίθουσες φιλοξενούνται και διοργανώνονται κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσια), κοπές πίτας συλλόγων και επιχειρήσεων, επαγγελματικά γεύματα και παρουσιάσεις.

sala ekso 792 o

mesa 91776 o

patari 520 o

aithoysa plateia 85 o

ekdilosh 38845 o

plateia agones 2300 o

ΑΝΟΙΧΤΑ

-καθημερινά από τις 6  μ. μ.

-Σάββατα, Κυριακές, αργίες, γιορτές από τις 12 το μεσημέρι ως αργά το βράδυ.

Delivery 2410 415 307

''Η πλατεία μας''
Ψητοπωλείο
Δαβάκη 57, πλατεία Νεάπολης
Τηλ.: 2410 415 307

Facebook : https://www.facebook.com/Hplateiamas2019/?notif_id=1621854773670333¬if_t=page_name_change&ref=notif

 

ekso 92 o

piata 36448 n

piata 54016 n

 

ekso 92 o

ekso 92 o

ekso 92 o

prosopsis 7200 o

 ΠΛΑΤ ΕΞΩ 86 n

ΠΛΑΤ ΕΞΩ 86 n

 

 

 

Special Events