30
Πεμ, Νοε
76 New Articles

Top Stories

Στο πλαίσιο των δράσεων του 3ου Φεστιβάλ AnimACEd, που διοργανώνει η καλλιτεχνική ομάδα Πασπαρτού, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – τμήμα animation- και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας, θα υλοποιηθούν εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 7 έως 13 ετών σε Λάρισα και Τύρναβο.

Συγκεκριμένα:
το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ. μ στη Λογοτεχνική Γωνία (Λάρισα)
την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π. μ στο Αρχοντικό Καράσσου (Τύρναβος).
Το εργαστήρι θα έχει έντονο χριστουγεννιάτικο άρωμα, όπου τα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν, θα μάθουν και θα δημιουργήσουν, υπό την καθοδήγηση μελών της ερευνητικής ομάδος του Αν. Καθηγητή Πα. ΔΑ Σπύρου Σιάκα.

bedcfa624e414c267a6c638e17f06c6b L
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στο τέλος όλα τα παιδιά θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης
Για δήλωση συμμετοχής στείλτε στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο 6977 178249

Το Φεστιβάλ AnimACEd, με πεδίο δράσης το animation, την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, έρχεται τη φετινή χρονιά με πολλαπλές εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ AnimACEd, που διοργανώνει η καλλιτεχνική ομάδα Πασπαρτού, σε συνεργασία με το τμήμα animation του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων προσκαλεί τα παιδιά των ειδικών σχολείων και μη, Παιδικών Σταθμών του δήμου, Δομών Υποδοχής

«Ονειρεύτηκα τον Καρυοθραύστη….» λέγεται η αφηγηματική μουσική παράσταση για παιδιά που θα δούμε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

''Το Καπλάνι της Βιτρίνας'', η παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου έχει ήδη αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και 6.500 θεατές

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 14 χρόνια συνεπούς παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά στην πόλη σας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά & μεγάλων φίλων μας!!!

Η ιστορία της "Ειρήνης" του Αριστοφάνη αρχίζει με έναν άνθρωπο που βαρέθηκε τον πόλεμο.
Ο αμπελουργός Τρυγαίος θα τα βροντήξει όλα 

Καταγράφουμε εδώ με δυο στοιχεία προσδιοριστικά τους παιδότοπους και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Λάρισας, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να απασχοληθούν δημιουργικά και εποικοδομητικά.