17
Πεμ, Ιουν
47 New Articles

Top Stories

Η Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δ. Τεμπών και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. «Ξενώνας Ραψάνης», διοργανώνουν

Πολλές και καινοτόμες δράσεις πρόκειται να πραγματοποιήσει το ερχόμενο διάστημα η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Το διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ OPEN NIGHTS επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά, πιο ανοιχτό, εξωστρεφές και διαδραστικό από ποτέ.

Ομαδική έκθεση με τίτλο ‘’Υφαίνοντας το Μέλλον Μέρος ΙΙ’’ πραγματοποιείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Ι.Γ. Κατσίγρα από 24 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου.

Πρωτότυπες εικαστικές μαθητικές δημιουργίες παρουσιάζονται στην έκθεση που εγκαινιάζεται με τίτλο «Καλλιτεχνική Μαθητική Έκφραση με Ζωγραφική και Φωτογραφία».

Με αφορμή τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η πολυαναμενόμενη περιοδική έκθεση WAAG. We Are All Greeks!

''Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι'' είναι η νέα επιθεώρηση του Θεσσαλικού Θεάτρου, που θα παίζει όλο τον Ιούλιο στην ''Αυλή του Μύλου'' και έχει την εγγυημένη υπογραφή του Κώστα Τσιάνου.

Από την Παρασκευή 11 έως τη Κυριακή 27 Ιουνίου η προβολή της κλασικής κωμωδίας του Ν. Γκόγκολ, η πρώτη σχεδιασμένη για το διαδίκτυο παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Στην πρώτη του σκηνοθεσία στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ο Γιώργος Νανούρης ανεβάζει την «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» του Ευριπίδη, στις 2, 3 και 4 Ιουλίου, σε μετάφραση Γιώργου Ιωάννου.