Νέο τραγούδι, "Το σπίτι που γεννήθηκα"΄. Το ποίημα του Κωστή Παλαμά σε μουσική της Σοφίας Καμαγιάννη, ερμηνεύει η Λαρισαία Κλεονίκη Δεμίρη.

Εφέτος για όλες τις γιορτινές ημέρες, για επιχειρηματικά δώρα, για τις ονομαστικές γιορτές φίλων συγγενών, γνωστών, πελατών ας κάνουμε σε αυτούς που αγαπάμε δώρο

Αρχαιολογική διαδρομή, με οδηγούς ανάγλυφα σημάδια στο έδαφος που θα απεικονίζουν το σύμβολο του αλόγου και θα οδηγούν τους επισκέπτες σε 14 μνημεία του ιστορικού κέντρου της Λάρισας, εγκρίθηκε πρόσφατα από το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Θεσσαλίας.

"Μόνο για μας τους δυο" είναι ο τίτλος του τραγουδιού που ερμηνεύει η Λαρισαία Κλεονίκη Δεμίρη σε μουσική και στίχους του Γιάννου Αιόλου και είναι προάγγελος του πρώτου προσωπικού της album.

O τραγουδιστής Γιάννης Ρέλλης έρχεται μετά τις προηγούμενες επιτυχίες του, με νέο τραγούδι και videoclip το ''Σε Θέλω'' σε μουσική δική του, στίχους δικούς του και της Κατερίνας Αθανάτου.

Σκέφτεσαι ‘’Το βαρέλι’’ και είναι, σαν να τα λες όλα!!! Παραδοσιακοί θεσσαλικοί οίνοι και αποστάγματα. ‘’Το βαρέλι’’ λοιπόν είναι ο παράδεισος του κάθε είδους παραδοσιακού ποτού.

''Τα Κίτρινα ποδήλατα'' συναντούν τον τραγουδοποιό Γιώργο Γελαράκη και μαζί παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους " Το νήμα".

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Σάκης Ράμης έρχεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο να μας ερμηνεύσει μια ακόμη ‘’ιστορία’’ του πολυγραφότατου Ηλία Φιλίππου, που είναι τόσο διαφορετική αφού μας μαθαίνει πως λειτουργούνε τα καλά παιδιά της νύχτας.

Αυτό είναι ένα ιστορικό video για την διασκέδαση στην Λάρισα. Από τα δυο μαγαζιά του Βασίλη Σταμούλη, του άρχοντα της διασκέδασης στην πόλη, Studio 53 και Biberon.

Αν ψάχνετε το μέρος όπου θα αράξετε το Σαββατοκύριακό η περιμένοντας την Aυγουστιάτικη πανσέληνο να ανατείλει από τη θάλασσα, η απάντηση είναι Pareo beach bar ~ το καλύτερο beach bar της Κουτσουπιάς.

Μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες για να ζήσεις αξέχαστες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές λίγα χλιόμετρα από τη πόλη είναι το Pareo beach bar στην Κουτσουπιά!

Αναμφίβολα το Dare fashion show που διοργανώθηκε από την Πενθεσίλεια την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στο Πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο, έσπασε κάθε ρεκόρ!