Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Σάκης Ράμης έρχεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο να μας ερμηνεύσει μια ακόμη ‘’ιστορία’’ του πολυγραφότατου Ηλία Φιλίππου, που είναι τόσο διαφορετική αφού μας μαθαίνει πως λειτουργούνε τα καλά παιδιά της νύχτας.

Αυτό είναι ένα ιστορικό video για την διασκέδαση στην Λάρισα. Από τα δυο μαγαζιά του Βασίλη Σταμούλη, του άρχοντα της διασκέδασης στην πόλη, Studio 53 και Biberon.

Αν ψάχνετε το μέρος όπου θα αράξετε το Σαββατοκύριακό η περιμένοντας την Aυγουστιάτικη πανσέληνο να ανατείλει από τη θάλασσα, η απάντηση είναι Pareo beach bar ~ το καλύτερο beach bar της Κουτσουπιάς.

Μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες για να ζήσεις αξέχαστες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές λίγα χλιόμετρα από τη πόλη είναι το Pareo beach bar στην Κουτσουπιά!

Αναμφίβολα το Dare fashion show που διοργανώθηκε από την Πενθεσίλεια την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στο Πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο, έσπασε κάθε ρεκόρ!

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους οι Εναλλάξ κυκλοφορούν το νέο πρώτο τους single με τίτλο ''Τελευταία φορά''.

Να γίνεις το κορίτσι του…ζητά ο Παύλος Κάππα. Κυκλοφορεί από την Real Music το νέο ολοκαίνουριο τραγούδι του ταλαντούχου Παύλου Κάππα με γενικό τίτλο ”Να γίνεις το κορίτσι μου”.

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή βραδιά μας προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά η "Πενθεσίλεια" η οποία εργάζεται για ένα σημαντικό σκοπό. Το φιλανθρωπικό «DARE SOCIAL FASHION SHOW» λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018,  στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο.

Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι το "Pareo beach bar" θα κατακτούσε την πρωτιά στην παραλία της Κουτσουπιάς από τη στιγμή που άνοιξε. Έτσι και φέτος για 2η σεζόν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και ανοίξε τις πόρτες του στην καλοκαιρινή σεζόν!

Από δυο πολύ γνωστούς μουσικούς της Λάρισας καλούμαστε να ''γνωρίσουμε'' ένα νέο τραγούδι. Το ''μια καλύτερη μέρα'' γράφτηκε σε μουσική και στίχο από τον Μιχάλη Χώτο.

Ο εκρηκτικός χώρος του Starz Live Club, έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, και έκ'τοτε έχει μετατραπεί σε ένα από τα σπουδαιότερα live stage της πόλης μας.

Παρουσιάζουμε στο Λαρισόραμα, όπως έχουμε υποχρέωση, με λίγα λόγια την ιστορία μιας από τις μπάντες της Λάρισας. Λεγόταν ''STERLING'',  ιδρύθηκε το 1983, έχοντας ζωή έως και το 1989.