Ο αγαπημένος, κεφάτος και ταλαντούχος καλλιτέχνης Νίκος Φλωρινιώτης, επιστρέφει δυναμικά για ακόμη μια φορά δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μαγικά χαλιά».

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας με μια σπουδαία δωρεά από τον Κώστα Τσιάνο.

Η “Μαγική Συνταγή” είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Λαρισαίας Κλεονίκης Δεμίρη που μόλις κυκλοφόρησε.

Τον Νοέμβριο 2019 κυκλοφόρησε το νέο album της λαρισινής μπάντας ''Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί'' με τίτλο «Θαρραλέοι δειλοί».

Ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Μιχάλης Παπαματθαίου, επέστρεψε για ακόμη μια φορά δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι που ενσωματώνεται μέσα σε όλες τις ανεπανάληπτες και διαχρονικές επιτυχίες του.

Το παζάρι της Λάρισας μονοπωλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον της Λάρισας και όχι μόνο, που σπεύδει να το επισκεφθεί και σίγουρα αξίζει να δούμε και το ιστορικό του κομμάτι.

Ο αρχαιότερος χαρλεάς και Αξιωματικός Ε.Α Ηλίας Αμπελαργάς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Pilates teacher Αθανασία Πλα.

Αυτό είναι ένα ιστορικό video για την διασκέδαση στην Λάρισα. Από τα δυο μαγαζιά του Βασίλη Σταμούλη, του άρχοντα της διασκέδασης στην πόλη, Studio 53 και Biberon.

Παρουσιάζουμε στο Λαρισόραμα, με λίγα λόγια, την ιστορία μιας από τις σημαντικές μπάντες της Λάρισας, τους ''STERLING''.