Το παζάρι της Λάρισας μονοπωλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον της Λάρισας και όχι μόνο, που σπεύδει να το επισκεφθεί και σίγουρα αξίζει να δούμε και το ιστορικό του κομμάτι.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, με προγράμματα για παιδιά και ενήλικες σε κάθε συνοικία.

Την Παρασκευή 27/9 στις 18:00 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, θα γίνουν ακροάσεις του γυναικείου φωνητικού συνόλου "InDONNAtiόn".

Οργανώνονται οι εγγραφές για την νέα σεζόν τα διάφορα τμήματα που λειτουργούν στον πολιτιστικό σύλλογο ''Χορίαμβος''.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5/11/1956 στη Ν. Ιωνία Βόλου. Ασχολήθηκε από μικρός με την μουσική για να βρεθεί να εργάζεται σε αποθήκη δισκογραφικής εταιρείας. 

Ο αρχαιότερος χαρλεάς και Αξιωματικός Ε.Α Ηλίας Αμπελαργάς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Pilates teacher Αθανασία Πλα.

Ο 14χρονος Θεσσαλονικιός ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, συμπεριλήφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ΠΕΡΑΣΕ τη λίστα αξιολόγησης τερματοφυλάκων από τους προπονητές της Real Madrid ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η ανερχόμενη και εκρηκτική παρουσιάστρια Κασσάνδρα Κανιόγλου, το γνωστό "Πολυεργαλείο" όπως κατά καιρούς την έχουν χαρακτηρίσει στα Θεσσαλονικιότικα

Αρχαιολογική διαδρομή, με οδηγούς ανάγλυφα σημάδια στο έδαφος που θα απεικονίζουν το σύμβολο του αλόγου και θα οδηγούν τους επισκέπτες σε 14 μνημεία του ιστορικού κέντρου της Λάρισας, εγκρίθηκε πρόσφατα από το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Θεσσαλίας.

Αυτό είναι ένα ιστορικό video για την διασκέδαση στην Λάρισα. Από τα δυο μαγαζιά του Βασίλη Σταμούλη, του άρχοντα της διασκέδασης στην πόλη, Studio 53 και Biberon.

Παρουσιάζουμε στο Λαρισόραμα, όπως έχουμε υποχρέωση, με λίγα λόγια την ιστορία μιας από τις μπάντες της Λάρισας. Λεγόταν ''STERLING'',  ιδρύθηκε το 1983, έχοντας ζωή έως και το 1989.