
Το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών (ΚΕ.Λ.Ε.) διοργανώνει Φιλανθρωπική Εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των χορευτικών του τμημάτων, την Κυριακή 1 και επίσης την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή).
Είναι δύο ξεχωριστές βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική παράδοση, τη μουσική και τον χορό, όπου μικροί και μεγάλοι χορευτές της σχολής θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τον πλούτο και τη ζωντάνια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, ενισχύοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί.
Το ΚΕ.Λ.Ε. πιστό στον ρόλο του για τη διάδοση, διατήρηση και μεταλαμπάδευση της παράδοσης, συνδυάζει για ακόμη μία φορά τον πολιτισμό με την κοινωνική προσφορά, αποδεικνύοντας ότι ο χορός δεν είναι μόνο τέχνη και έκφραση, αλλά και πράξη αλληλεγγύης.
Είσοδος 5 ευρώ.
